info@feon.fi

Logistiikkapalvelut täsmällisiin toimituksiin

Ensiluokkainen toimitusvarmuutemme varmistaa asiakkaittemme tuotannon joustavuuden ja palvelukyvyn muuttuvilla markkinoilla. Olemme hioneet logistiikkamme tehokkaaksi ja toimitusketjumme saumattomaksi koko matkan ajalta. Tilatut materiaalit ovat asiakkaamme ovella oikea-aikaisesti ja sovitusti.

  • Nopea automaattivarasto
  • Optimoitu pakkaaminen säästää kustannuksia
  • Tehokas ja saumaton logistiikka
  • Täsmälliset toimitukset kaikkialle Suomeen

Hattulan teräspalvelukeskus

Teräksen varastointi, materiaalien käsittely ja logistiikka on keskitetty nykyaikaiseen Hattulan teräspalvelukeskukseen. Mittavat terästen käsittelyyn suunnitellut tilat mahdollistavat terästuotteiden varastoinnin ja käsittelyn sisätiloissa (35 000 m²). 

Automaattivarastointi

Nopea automaattivarasto on palvelukeskuksemme sydän.

Automaattivarastossa on 2424 kasettia, joista osa on 9 m ja osa 6 m kangille. Kuhunkin kasettiin voidaan lastata 3500 kg. Keräilypisteitä on kaksi, joilla voidaan käsitellä jopa 48 kasettia tunnissa.

Pakkaaminen

Sahattujen kappaleiden optimaalisesta pakkaamisesta huolehtii 3 robottia. Optimaalinen pakkaaminen säästää tilaa niin kuljetuksissa kuin asiakkaan varastoissa sekä helpottaa kappaleiden käyttöönottoa työstettäväksi.

Purku ja lastaaminen

Riittävästi nostokapasiteettia!

13 siltanosturia ja magneettinostimet mahdollistavat nopean tulevan tavaran purkamisen ja lähtevien tuotteiden lastaamisen.

Kuljetukset

Tehokas logistiikkamme varmistaa täsmälliset toimitukset kaikkialle Suomeen.