Teräspalvelun edelläkävijä

Feon on nykyaikainen teräspalveluyhtiö, joka kehittää aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti kone- ja laitevalmistuksessa, teräsrakentamisen kaikissa vaiheissa sekä jälleenmyynnissä. Tavoitteemme on, että asiointi kanssamme on vaivatonta ja tehokasta ensimmäisestä yhteydenotosta tuotteiden toimitukseen saakka.

Suomen kolmanneksi suurin teräspalveluyhtiö

Suomen modernein teräspalvelukeskus Hattulassa

Markkinajohtaja pitkissä tuotteissa

100 % suomalaisomisteinen (perheyhtiö Onvest)

Terästeollisuuden negatiiviset ympäristövaikutukset ovat laajalti tunnettuja. Me kannamme vastuumme ympäristön lisäksi taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti minimoidaksemme hiilijalanjälkeämme.

 

Onvest-konserni

Feonin omistaja Onvest Oy on suomalainen perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse. Onvest-konserni toimii vastuullisena perheyhtiönä ja keskittyy kehittämään suomalaista teollista liiketoimintaa, kiinteistöliiketoimintaa sekä sijoitustoiminnan kautta muuta yritystoimintaa.
Onvest on vetovoimainen ja arvostettu kumppani omistamaan ja kehittämään suomalaisia yrityksiä ja kiinteistöjä. Feon Onvestin tytäryhtiönä on merkittävä osa Onvestin seuraavan vaiheen kasvua.

www.onvest.fi