Feon yrityksenä

Meistä lyhyesti

Olemme nykyaikainen teräspalveluyhtiö, joka kehittää aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti kone- ja laitevalmistuksessa, teräsrakentamisen kaikissa vaiheissa sekä jälleenmyynnissä. Tavoitteemme on, että asiointi kanssamme on vaivatonta ja tehokasta ensimmäisestä yhteydenotosta tuotteiden toimitukseen saakka.

Olemme yksi Suomen suurimmista teräspalveluyhtiöistä ja palvelukeskuksemme Hattulassa ja Uudessakaupungissa ovat alan moderneimpia. Olemme markkinajohtaja useissa tuoteryhmissä ja merkittävä teräksen maahantuoja Suomen markkinoille.

Valikoima
15 000
tuotetta
Varaston koko
35 000
tonnia
Liikevaihto
150
miljoonaa euroa
Työllistää
200
henkilöä

Tutustu meihin lähemmin

Tarkoitus, visio ja arvot

Autamme asiakkaitamme tarjoamalla kokonaisvaltaisia tuote- ja palveluratkaisuja kattavasti teräsalan eri tarpeisiin, jotta asiakkaamme voivat keskittyä tehokkaammin ydinliiketoimintaansa ja parantaa kilpailukykyään.

Visiomme on olla johtava teräspalveluyhtiö, joka ennakkoluulottomasti uudistaa alan totuttuja käytäntöjä. Toiminnassa yhdistyvät erinomainen palvelukokemus, tehokkuus sekä vastuulliset toimintatavat.

Lue lisää

Vastuullinen teräspalvelun edelläkävijä

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme kaikilla osa-alueilla ja on yksi arvoistamme. Kannamme vastuumme taloudellisesta ja sosiaalisesta vakaudesta sekä ilmastosta ja ympäristöstä oman toimintamme osalta. Haluamme olla yrityksenä mukana kehittämässä suomalaista teollisuutta ja rakentamista kestävämpään ja ympäristöystävällisempään suuntaan.

Lue lisää

Omistajamme on suomalainen Onvest Oy

Onvest Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, jonka juuret sijoittuvat yli sadan vuoden taakse. Onvestin päämääränä on olla kestävän kasvun kumppani ja mahdollistaja. Onvest kehittää aktiivisesti suomalaisia yrityksiä ja kiinteistöjä. Yhtiön omistukset kohdistuvat seuraaville liiketoiminta-alueille: kiinteistöt, teräspalveluliiketoiminta, puurakentaminen ja teolliset omistukset.

Tutustu Onvestiin