Feon pähkinänkuoressa

Olemme suomalainen teräspalveluyhtiö, joka palvelee kone- ja laitevalmistajia, teräs- ja metallirakentamisen ammattilaisia sekä teräksen jälleenmyyjiä. Meillä työskentelee noin 200 feonilaista erilaisissa työtehtävissä myynnissä, hankinnassa, tuotannossa ja hallinnossa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta teräspalvelukeskukset meiltä löytyvät eri puolilta Suomea: Hattulasta, Uudestakaupungista, Forssasta ja Akaalta. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 190 miljoonaa euroa.

Miksi Feon

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin

Haluamme olla teräsalan edelläkävijä kaikilla osa-alueilla – myös työnantajana. Meillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä, joustavassa ja helposti lähestyttävässä organisaatiossa. Olemme investoineet nykyaikaisiin tuotantolaitteisiin, työvälineisiin ja järjestelmiin ja meillä on Suomen moderneimmat teräspalvelukeskukset, joissa työturvallisuus on korkealla tasolla.

Huolehdimme työntekijöistämme myös muun muassa kattavilla työterveyden palveluilla. Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö tekee hyvinvoivan Feonin.

Tutustu Feoniin yrityksenä

Feonilaisena tuotannossa

Jos olet kiinnostunut teräksestä, tuotantomme on loistava paikka kasvaa alalle. Meillä voit edetä tuotannon tehtävistä työnjohtoon – isossa yrityksessä mahdollisuuksia riittää. Modernien teräspalvelukeskuksiemme työskentelytilat ja laitteet ovat siistejä ja nykyaikaisia. Työturvallisuutemme on jo nyt korkealla tasolla ja teemme jatkuvasti töitä, jotta se olisi yhä parempi.

Tuotannon tilamme löydät pitkiin terästuotteisiin erikoistuneesta Hattulan teräspalvelukeskuksestamme, levytuotteiden esikäsittelyyn ja varastointiin keskittyneistä Uudenkaupungin ja Akaan toimipisteistämme sekä alumiinivarastostamme Forssasta.

Feonilla toimihenkilönä

Haluaisitko olla osa kehittyvää organisaatiota? Meillä on joustavat työskentelytavat, modernit työtilat ja työvälineet. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia edetä omalla työuralla. Matalassa hierarkiassamme työskentely on mutkatonta ja meillä saat sekä vastuun että vapauden oman työsi suunnitteluun.

Feonilaiset työskentelevät ympäri Suomen Feonin toimipisteillä ja pääkonttorimme löydät uusitusta toimistorakennuksesta Helsingin Vallilasta, hyvien kulkuyhteyksien ääreltä.

Oletko sinä tuleva feonilainen?

Meillä on tilaa avarakatseisille tuoreille feonilaisille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta. Viihdyt meillä, jos olet itseohjautuva vastuunkantaja, joka haluaa olla mukana teräsalan muutoksessa.

Viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet ja kehittyneet isoin askelin. Vauhti on siis kovaa, ja siksi toivomme, että myös tulevat feonilaiset ovat muutosmyönteisiä ja rohkeita - sekä välittömiä, aitoja ja avoimia. Tervetuloa mukaan matkalle!

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse.

Työnjohtaja / Hattula