Alihankintamessuilla kohdataan

Vuoden tärkein teollisuuden suurtapahtuma Alihankintamessut järjestetään 26.-28.9.2017 Tampereella. Kyseessä on Suomen suurin kohtaamispaikka teollisuuden toimijoille, ja paikalle odotetaan tänäkin vuonna lähes 20 000 kävijää. Yksi Feonin messuteemoista on syksyn aikana lanseerattava verkkokauppa, joka esitellään messuilla ensikertaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

“Tänä vuonna Alihankintamessujen teemana on digitaalisuus ja verkostoituminen”, kertoo Minna Korhonen Feonilta. “Samat teemat näkyvät myös meillä. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja tulevaisuuden ratkaisuja, joihin kuuluvat myös digitaaliset palvelut. Syksyn 2017 aikana lanseeraamme verkkokaupan, joka tulee entisestään parantamaan asiakaspalvelua ja tavoitettavuutta sekä lisäämään asioinnin helppoutta.”

Feon on tulevaisuudessa enemmän

Liiketoimintapäällikkö Sami Aro kertoo digitalisaation näkyvän myös teräsalalla. “Verkkokauppamme on nyt yksi konkreettinen uusi palvelu, jonka haluamme tuoda asiakkaidemme käyttöön. Feonin verkkokauppa tarjoaa asiakkaillemme nopean ja ajasta riippumattoman hankintakanavan. Maailma kehittyy kovaa vauhtia ja meidän velvollisuutemme on vastata kehityksen asettamiin vaatimuksiin oikea-aikaisesti.”

Käytännössä nyt aluksi verkkokaupasta tulee saamaan varastossa olevia vakiotuotteita. “Verkkokauppa palvelee hyvin teräs- ja metallirakentajia sekä jälleenmyyntikumppaneita. Esimerkiksi työmaakohteissa urakoivat metalliurakoitsijat voivat vielä päivän päätteeksi tehdä verkossa tarvittavat materiaalihankinnat”, Aro toteaa.

Verkkokauppa ei syrjäytä perinteistä myyntityötä, vaan tarjoaa lisäkanavan asiakkaille. “Kun verkkokauppa automatisoi tilaustenkäsittelyä, on myynnillämme jatkossa entistä paremmin aikaa keskustella asiakkaiden kanssa esimerkiksi esikäsittelytarpeista, materiaalivalinnoista tai logistiikasta. Tämä tukee tavoitettamme paremmasta asiakaspalvelusta”, kertoo Aro.

Alihankintamessut 26.-28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tervetuloa Feonin osastolle C350!

https://www.alihankinta.fi/fi/