Feon Oy – uutiskirje 1/2017

Tervetuloa Feonin uutiskirjeen pariin!

Feonille viime vuosi oli uuden käynnistämisen aikaa. Isoja asioita tapahtui, kun Feon Oy irtautui omaksi yhtiökseen. Muutos oli suuri ja muutokseen liittyvät käytännön toimenpiteet työllistivät meitä kevään ja kesän aikana. Uskomme kuitenkin, että olemme onnistuneet kääntämään uuden ajan positiiviseksi muutokseksi ja tulevaisuudessa pystymme palvelemaan teitä entistäkin paremmin ja monipuolisemmin.

Muutos on ennen kaikkea mahdollisuus. Liiketoiminta ei itsessään muuttunut miksikään, mutta nyt meillä oli erinomainen ajankohta tarkastella toimintaamme joka kantilta ja tehdä tarvittavia muutoksia ja parannuksia toimintaamme. Näin pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin paremmin ja varmistamme toiminnan kehittämisen pidemmällä aikavälillä.

Elämme tällä hetkellä mielenkiintoista aikaa. Markkinoilla on positiivinen mieliala, rakentaminen vetää hyvin ja monella asiakkaalla tilauskannat ovat hyvällä tasolla. Terästen markkinahinnat ovat olleet nousussa viime vuoden lopusta saakka, ja terästehtaiden toimitusajat ovat pidentyneet useilla terästuotteilla. Koska hintataso on ollut pitkään matalalla tasolla, uskomme, että hallittu hinnannousu on kaikille positiivinen asia. Tärkeää on olla hyvissä ajoin liikkeelle ja suunnitella teräshankinnat huolellisesti.

Ratkaisut edellä

Vuosi 2017 on lähtenyt hyvin käyntiin. Meidät tunnetaan laajasta tuotevalikoimastamme ja monipuolisista ja ammattitaitoisista palveluistamme. Emme kuitenkaan halua olla pelkkä tavarantoimittaja. Haluamme auttaa asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja olla mukana jo tuotteen suunnitteluvaiheessa tai rakennusprojektien tarjouslaskenta vaiheessa. Tästä hyvänä esimerkkinä on meidän Metallirakentamisen liiketoiminta tai uutena Rakentamisen projektimyynti. Lisäarvo asiakkaille syntyy osaamisesta, jonka avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme toimintaa.

Meidän perusarvojamme ovat asiakastyytyväisyys, avoimuus, vastuullisuus, jatkuva kehittäminen ja kustannustietous. Näihin arvoihin meidän toimintamme perustuu.

Menestyksekästä alkanutta vuotta!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja
Feon Oy

Lue uutiskirjeen aiheet erikseen:

Bau-messuilla esiteltiin rakentamisen uusimmat trendit

Myyntitiimi vahvistui Oulussa

Uudet myyntiehdot helmikuun alusta