Feon Oy – uutiskirje 3/2017

Tervehdys!

Vuoden kolmannen uutiskirjeen aluksi voidaan todeta, että markkinoiden hyvä vire on jatkunut koko alkuvuoden ja sen ennustetaan pysyvän hyvänä myös lähitulevaisuudessa. Olemme saaneet kuulla asiakkailtamme paljon positiivista viestiä heidän työtilanteestaan tai jopa uusista tehdas- tai tuotantoinvestoinneistaan.

Tällaisia uutisia on mukava kuulla, vaikka toki kasvaneet tuotantovolyymit aiheuttavat uusia haasteita: samaan aikaan myös terästoimittajien tilanne on parantunut ja se on näkynyt meille pidentyneinä toimitusaikoina ja raaka-ainehintojen nousuna. Uskomme kuitenkin, että hintojen nousu on asettunut, eikä suuria muutoksia tulla näkemään terästen markkinahinnoissa kesän aikana. Terästuotteiden saatavuuden varmistaminen asiakkaillemme onkin meidän päätehtävä.

Feonin ensimmäinen vuosi on takana päin ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme mielenkiintoisesta vuodesta. Nyt olemme käynnistäneet laajemman strategiatyön, jonka tavoitteena on parantaa toimintaa ja luoda uusia mahdollisuuksia laajentaa ja syventää asiakassuhdettamme. Uudet teknologiat, erityisesti digitaaliset ratkaisut, tuovat huimia mahdollisuuksia sekä meille että tietenkin asiakkaillemme. Asiointi helpottuu ja tulee läpinäkyvämmäksi, mikä tehostaa toimintaa ja näkyy lopulta asiakkailla matalampina tuotteiden kokonaiskustannuksina.

Tähän kirjeeseen olemme saaneet myös asiakkaan äänen mukaan. Sandvik Mining and Constructionin hankintainsinööri Juha Sointula kertoo yhteistyöstämme muun muassa logistiikkapalveluissa.

Keväällä toteutimme myös asiakastyytyväisyyskyselyn, johon osa asiakkaistamme osallistui. Kiitos kyselyyn vastanneille! Saimme paljon positiivista palautetta, mutta yhtä lailla kehitettävääkin vielä on. On itsestään selvää, että otamme tuloksista kopin ja pyrimme ensi kerralla yhä parempaan.

Mukavaa kesää!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy

Lue uutiskirjeen aiheet erikseen:

Feonin logistiikkapalvelut lyhensivät Sandvikin toimitusaikoja tuntuvasti

Henkilöstöuutisia

Jansen Baltian myynti