Feon Oy – uutiskirje 4/2017

Tervehdys!

Syksy lähestyy ja sen mukana kiireinen loppuvuosi. Markkinoiden positiivinen vire jatkuu edelleen kaikilla mittareilla, ja viimeaikaiset ennusteet näyttäisivät tukevan voimakkaampaa kasvua myös loppusyksystä. Toki maailman tilanne on herkkä ja poliittinen turbulenssi peilautuu myös markkinoille. Voidaankin mainita, että teräksen hinta on ollut lievästi koholla. Nyt kannattaa olla ajoissa liikenteessä varsinkin isompien projektien tilauksissa, jotta toimitusajat saadaan pitämään.

Syksyn odotettu tapahtuma on Alihankintamessut Tampereella 26.-28.9.2017. Feon on messuilla mukana paitsi kuulemassa, miten Suomen teollisuudella, markkinoilla ja asiakkaillamme menee, myös kertomassa, mitä olemme suunnitelleet tulevaisuutta varten. Messuilla esitelläänkin uusi verkkokauppamme, joka lanseerataan loppuvuoden aikana. Messuilla pääset testaamaan verkkokauppaa ensimmäisten joukossa. Tule tutustumaan ja juttelemaan osastolle C350!

Digitaalisuus tulee myös teräsalalle

Vaikka digitalisaatiosta on puhuttu pitkään ja paljon, uudet ratkaisut ovat tulossa nyt aidosti alalle. Feon tulee olemaan ohjelmisto- ja teknologiakehityksessä voimakkaasti mukana. Digitalisaatioon ei mennä siksi, että se on trendikästä, vaan siksi, että se on aidosti järkevää kaikille osapuolille. Kun tietoa pystytään siirtämään luontevasti eri järjestelmien välillä, alihankinnan, toimittajien ja asiakkaiden välillä tapahtuu orgaanista verkostoitumista. Uudet teknologiat mahdollistavat kustannustehokkaan tiedonvälityksen ja kaikkien päivittäinen työ helpottuu.

Tiedon määrää ja toimituksia hallitaan Feonilla jatkossa muun muassa verkkokaupan ja Ote-palvelun kautta. Näistä ja monesta muusta voit lukea lisää tämänkertaisesta uutiskirjeestä.

Mukavaa syksyä!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy

Lue uutiskirjeen aiheet erikseen:

Alihankintamessuilla kohdataan

Hattulan teräspalvelukeskus digitalisoituu

Feonin rakennusjärjestelmät vahvasti mukana REDIssä