Feon Oy – Uutiskirje 5/2017

Kiitos kuluneesta vuodesta – nyt katse kohti tulevaa!

Maailmantalous ja teräskauppa voi hyvin ja pitää niin meidät kuin asiakkaamme kiireisinä. Teollisuuden luottamus on korkealla tasolla ja Suomen kasvu on ollut poikkeuksellisen vahvaa laajalla rintamalla. Ensi vuodesta odotetaan positiivista, vaikka kasvun ennustetaan hieman taittuvan. Asiakkaidemme tilanne näyttää siis kaiken kaikkiaan hyvältä.

Positiivinen kehitys teräskaupassa on näkynyt terästuotteiden hinnoissa, jotka ovat vahvistuneet niin kysynnän kasvaessa kuin uusien tuontitullien astuessa voimaan. Myös valokaariuuneissa käytettävien grafiittielektrodien toimitushaasteet maailman markkinoilla ovat nostaneet hintatasoa. Toimitusajat ovat pidentyneet kysynnän ja tilauskantojen kasvaessa – erityisesti näin on käynyt erikoisterästuotteiden kohdalla. Pyrimme kuitenkin varmistamaan asiakkaillemme terästuotteiden saatavuuden sekä kilpailukykyisen hintatason näistäkin positiivisista haasteista huolimatta.

Terästä verkosta 24/7

Feonin asiakkaat saavat tammikuussa käsiinsä uuden verkkokaupan, jolla tehdä luotettavasti ja helposti tilauksia itse. Vuoden alussa avattava verkkokauppamme tuo mukanaan asiakaskohtaiset hinnoittelut, reaaliaikaiset varastosaldot, toimitusten ja tilausten tilatiedot sekä chatti- ja asiakaspalvelun.

Joustava palveleminen merkitsee monia rinnakkaisia myyntikanavia. Monipuolinen verkkokauppa on uusin lisä repertuaariimme ja meille tärkeä kehityskohde. Toivomme, että verkossa ostamisen löytävät niin kiireiset kuin suunnitelmallisetkin asiakkaamme, jotka haluavat hoitaa tilaukset joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. On vain hyvä, että tuote- ja tietotaitoa omaavilta myyjiltämme liikenee jatkossa entistä enemmän aikaa kehittää asiakkaan toimintaa eteenpäin.

Feonin verkkokauppa on kuin digitaalinen tuoteluettelomme. Kannustan tutustumaan tarjontaan heti kun kauppa lanseerataan! Tulemme tarjoamaan terästuotteet edullisesti lisäalennuksella ja toki myös määräportailla.

Vaikka kiirettä ja vauhtia riittää, jouluna on aika rauhoittua ja ladata akkuja. Haluan kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Jäämme yhdessä odottamaan vilkasta talvea ja kevättä!

Petri Kalliokoski
toimitusjohtaja, Feon Oy

LUE MYÖS:
Verkkokauppa on uusin tapa hankkia teräs Feonilta