Feon täyttää 2 vuotta!

Vappu on perinteisesti työn juhla mutta tänä vuonna vappuna juhlistamme myös Feonin 2-vuotispäiviä. Useasti kuulee sanottavan, että aika kuluu nopeasti ja näin voidaan taas todeta! Kahteen vuoteen mahtuu paljon muutoksia ja kehityshankkeita. Onnistuimme selättämään haastavan yhtiöittämisprosessin positiiviseen kehitykseen niin markkinoilla kuin sisäisessä toiminnassa. Viime vuosi oli meille ensimmäinen kokonainen tilikausi ja liikevaihtomme kasvoi 75 miljoonaan euroon ja päädyimme positiiviseen tulokseen. Tästä saamme kiittää myös asiakkaitamme ja hyvää markkinatilannetta, mutta ennen kaikkea Feonin henkilöstöä. Tänä vappuna meillä on myös ilo palkita pitkäaikaisia työntekijöitämme. Pyöreitä palvelusvuosia tulee täyteen 10, 20 ja jopa 30 vuotta – kiitokset ja onnittelut ovat paikallaan!

Teräsmarkkinoiden positiivinen vire jatkuu, vaikka Yhdysvaltojen terästullit ja muut poliittiset päätökset tuovat lievää epävarmuutta markkinoille. Uskomme kuitenkin, että näistä epävarmuustekijöistä huolimatta teräksen hintatason muutokset pysyvät maltillisena, joskin lievästi nousevana. Pidämme asiakkaamme joka tapauksessa tilanteen tasalla mahdollisista muutoksista.

Ja vielä muistutuksena, kannattaa käydä tutustumassa meidän verkkokauppaamme, joka on ollut avoinna kolmisen kuukautta. Kehitämme tätä asiakaskanavaa jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan asiakkaidemme palautteita verkkokaupan asiakaskokemuksesta. Tulemme avaamaan kevään aikana lisää tuotteita verkkokauppaan ja tavoitteenamme onkin tarjota tätä kautta asiakkaillemme markkinoiden kattavin ja laadukkain tuotevalikoima.

Hyvää vappua ja mukavaa kevään jatkoa!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy