Feonin toiminta koronavirusepidemian aikana

Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti – minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä

Feon seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja noudattaa THL:n ohjeistusta. Olemme myös kartoittaneet toimitusketjumme tilanteen tällä hetkellä koronaviruksen suhteen.

Materiaalitoimitukset asiakkaillemme jatkuvat normaalisti. Toimittajamme ovat ilmoittaneet valmistuksen ja toimitusten jatkuvan epidemiasta huolimatta. Lisäksi varmistamme saatavuutta hankkimalla materiaaleja usealta valmistajalta. 

Rajojen sulkeminen ei koske tavaraliikennettä. Laivaliikenne Keski-Euroopasta Suomeen toimii edelleen suunniteltujen vuorojen mukaisesti, samoin kuin kuorma-autoliikenne maiden välillä. Käyttämämme kuljetusyhtiöt ovat myös ilmoittaneet kuljetusten jatkuvan normaaliin tapaan. On kuitenkin mahdollista, että kuljettajien sairastapausten ja karanteenien vuoksi yksittäiset toimitukset myöhästyvät. 

Hattulan teräspalvelukeskus on auki ja toimii normaalilla kapasiteetilla. Minimoidaksemme riskin taudin leviämiseen Hattulan teräspalvelukeskukseen, perumme kaikki suunnitellut vierailut Hattulaan toistaiseksi. 

Verkkokauppamme toimii normaalisti ja meidät tavoittaa puhelimella, sähköpostilla ja chat-palvelulla. Pyrimme kuitenkin korvaamaan tapaamiset yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa etätapaamisilla välttääksemme tartuntoja. 

Jos koronavirusepidemia vaikuttaa materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta.

Ystävällisin terveisin,

Petri Kalliokoski, CEO
Feon Oy