Hallituksen osaamispohja laajenee Feon Oy:ssä

Feon Oy:n hallitukseen on nimitetty 14.9.2016 uusina jäseninä Karri Kaitue ja Marko Somerma. Hallituksen kolmantena jäsenenä jatkaa Onvest Oy:n toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja. Hallituksen puheenjohtajana toimii Karri Kaitue.

”Omistajan tahtotila on luoda Feon Oy:lle vahva, alan erinomaisesti tunteva hallitus tukemaan yhtiön kehittymistä oikeaan suuntaan. Uudet jäsenet tuovat vahvaa osaamista ja näkemystä teollisuuden puolelta.”, toteaa Onvest Oy:n toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja
Onvest Oy
p. 040 776 0629
timo.alamiekkaoja@onvest.fi

Feon Oy on 1.5.2016 perustettu kotimainen teräspalveluyhtiö, joka tarjoaa kattavaa teräspalvelua kone- ja laitevalmistajille sekä teräs- ja metallirakentajille. Joustavan asiakaspalvelun varmistaa laaja yhteistyö Euroopan suurimpien teräksen valmistajien ja laajan kotimaisen alihankintaverkoston kanssa. Yhtiöllä on pääkonttori Helsingin Vallilassa, myyntipisteet neljällä paikkakunnalla sekä teräspalvelu- ja logistiikkakeskus Hattulassa. Feon Oy työllistää Suomessa 110 henkilöä. Feon Oy:n omistaa suomalainen perheyhtiö Onvest Oy.