Hyvää joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Vuoteen on sisältynyt paljon positiivista kehitystä ja uusia asiakkaita, mutta myös teräsmarkkinoiden haasteita. Olen suuresti ilahtunut, kuinka hyvin asiakkaamme ovat löytäneet verkkokaupan ja sen liikevaihto onkin kasvanut merkittävästi kuluneen vuoden aikana. Tästä huolimatta tulemme kehittämään verkkokauppaamme vielä asiakasystävällisemmäksi ja paremmaksi kauppapaikaksi.

Loppuvuoden aikana olemme saaneet kokea markkinoiden selkeää hiipumista, jonka syyt löytyvät maailmanpolitiikan epävarmuudesta ja kauppasodasta. Nämä seikat ovat vaikuttaneet negatiivisesti Euroopan teollisuuteen, vientiteollisuuteemme sekä rakentamisen trendeihin, joiden laskiessa myös teräksen kulutus on ollut laskussa. Toivomme kuitenkin, että tämä tilanne korjaantuu ensi vuoden aikana ja notkahdus jää lyhyt aikaiseksi.

Haluan kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta. Toivotan kaikille hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja