Petri Kalliokoski luotsaamaan uutta kotimaista teräspalveluyhtiötä

DI Petri Kalliokoski (38) on nimitetty Feon Oy:n toimitusjohtajaksi uuden yhtiön perustamispäivästä 1.5.2016 alkaen. Kalliokoski siirtyy tehtäväänsä Onninen Suomen teräsyksiköstä, jossa hän toimi liiketoimintajohtajana ja Onninen Suomen johtoryhmän jäsenenä. Tätä ennen Kalliokoski on työskennellyt teräsrakentamisen parissa, edellisinä työnantajinaan Peikko Group ja Normek Oy.

Kalliokoski tulee keskittymään suomalaisen perheyhtiö Onvest Oy:n omistaman teräspalveluyhtiö Feon Oy:n operatiiviseen johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

– Olemme valmiita kohtaamaan teräsalan haastavan markkinatilanteen ja ottamaan kasvuaskelia kotimaisten teräksen ostajien joustavassa palvelemisessa. Panostamme kattavaan kokonaispalveluun, jonka keskiössä ovat asiakkaiden tarpeet ja menestymisen tukeminen vaihtelevissa markkinasuhdanteissa. Koko organisaatiomme on yhteisiin tavoitteisiin sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan vahvasti sitoutunut, toteaa Feon Oy:n toimitusjohtaja Petri Kalliokoski.

Lisäksi Feon Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

Minna Korhonen on nimitetty Feon Oy:n johdon assistentiksi 1.5.2016 alkaen.

Janne Kajalo on nimitetty Feon Oy:n talouspäälliköksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä työnantajinaan Scanfil ja Metso.

Anne Juselius on nimitetty Feon Oy:n HR-asiantuntijaksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin yli 10 vuotta Bestseller Wholesale Finland Oy:ssä henkilöstöpäällikön tehtävissä.

Marko Kähkönen on nimitetty Feon Oy:n kehityspäälliköksi 1.5.2016 alkaen vastuualueenaan toiminnanohjausjärjestelmät, laatujärjestelmät ja prosessien kehitystehtävät. Hän on työskennellyt aiemmin Normek Oy:ssä.

Juha Kangasaho on nimitetty Feon Oy:n teräsrakentamisen yksikön liiketoimintapäälliköksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Onninen Suomen teräsyksikön teräsrakentamisen aluemyyntijohtajana.

Sami Aro on nimitetty Feon Oy:n kone- ja laitevalmistuksen yksikön liiketoimintapäälliköksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Onninen Suomen teräsyksikön laitevalmistuksen liiketoimintapäällikkönä ja terästuotteiden kategoriapäällikkönä.

Mika Kortelainen on nimitetty Feon Oy:n metallirakentamisen yksikön liiketoimintapäälliköksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Onninen Suomen teräsyksikön metallirakentamisen teknisenä asiantuntijana.

Kari Heinonen on nimitetty Feon Oy:n myyjäksi rakennusjärjestelmien myyntiryhmään 1.5.2016 alkaen. Hän siirtyi Feon Oy:n palvelukseen Kosken Alumiinivalmisteelta, jossa hän toimi suunnittelijana.

Martti Kalliala on nimitetty Feon Oy:n hankintajohtajaksi 1.5.2016 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Onninen Suomen teräsyksikön hankintajohtajana.

Satu Happo-Tuominen on nimitetty Feon Oy:n ostopäälliköksi 1.5.2016. alkaen. Hänellä on kokemusta osto- ja logistiikkaorganisaation tehtävistä edellisinä työnantajinaan mm. Cargotec ja Kemppi.

Feon Oy on 1.5.2016 perustettu kotimainen teräspalveluyhtiö, joka tarjoaa kattavaa teräspalvelua kone- ja laitevalmistajille sekä teräs- ja metallirakentajille. Joustavan asiakaspalvelun varmistaa laaja yhteistyö Euroopan suurimpien teräksen valmistajien ja laajan kotimaisen alihankintaverkoston kanssa. Yhtiöllä on pääkonttori Helsingin Vallilassa, myyntipisteet neljällä paikkakunnalla sekä teräspalvelu- ja logistiikkakeskus Hattulassa. Feon Oy työllistää Suomessa 110 henkilöä. Feon Oy:n omistaa vakavarainen suomalainen perheyhtiö Onvest Oy.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Petri Kalliokoski p. 040 135 4950, petri.kalliokoski@feon.fi, www.feon.fi