Positiivista virettä ja kauppasodan uhkaa

Markkinoiden positiivinen vire jatkuu ja kiireinen talvi on kohta takana päin. Asiakkaidemme tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä ja kaikilla on töitä vähintäänkin riittävästi. Uskomme vahvan vireen jatkuvan, vaikka rakentamisen puolella on havaittavissa pientä kasvun taittumista. Teräksen markkinahinnassa on pientä nousupainetta muutamissa tuoteryhmissä, mutta mahdolliset korotukset pysynevät maltillisella tasolla.

Teräsalalla tapahtuu juuri tällä hetkellä maailmantaloudellisesti mielenkiintoisia asioita. Trumpin ilmoittamat tuontitullit teräkselle ja alumiinille tulevat toteutuessaan aiheuttamaan muutoksia teräsmarkkinoiden materiaalivirtoihin, mutta tällä hetkellä on todella vaikeaa ennustaa mitä oikeasti tulee tapahtumaan. Eri osapuolet käyvät keskustelua aktiivisesti mitkä tuotteet ovat tullien vaikutuspiirissä ja tilanteen odotetaan selkeytyvän lähiaikoina. Seuraamme tilannetta tarkkaavaisesti ja informoimme asiakkaitamme asioiden kehittymisestä eri tuoteryhmissä.

Verkkokauppamme on ollut avoinna kaksi kuukautta ja on ollut hienoa nähdä, kuinka positiivisesti se on otettu vastaan asiakkaidemme puolelta. Kehitämme tätä asiakaskanavaa jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan asiakkaidemme palautteita verkkokaupan asiakaskokemuksesta. Tulemme avaamaan kevään aikana lisää tuotteita verkkokauppaan ja tavoitteenamme onkin tarjota tätä kautta asiakkaillemme markkinoiden kattavin ja laadukkain tuotevalikoima!

Mukavaa alkavaa kevättä!

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy