Projektimyynti säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Asiakkaitamme kiinnostavat paitsi tuotteiden laatu, myös toimitusvarmuus, kustannustehokkuus ja aikataulussa pysyminen. Kaikki tämä on rahanarvoista toimintaa. Jos pystymme ajattelemaan asiakkaidemme eduksi jo tilausvaiheessa, todennäköisyys tyytyväisyydelle kasvaa. Projektimyyntipalvelumme viilaa, tutkii ja joustaa asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden hyväksi.

Feonin projektimyyntiä käytetään teräsrakenneprojekteissa, joissa tilataan isoja määriä tai vaihtoehtoisesti erikoisia mittoja, tuotteita tai laatuja, joita ei varastosta löydy. Kohteet ovat esimerkiksi liiketiloja, toimistorakennuksia, teollisuushalleja, urheilukatsomoita ja jäähalleja. Toinen käyttökohde on maanrakennuskohteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi metrotunnelit tai infraprojektit.

– Etsimme asiakkaillemme vaihtoehtoisia ratkaisuja, joilla voidaan ratkaista haasteita jo suunnittelupöydällä. Kartoitamme useita eri vaihtoehtoja ja katsomme asiakkaan kanssa, mikä olisi paras ratkaisu projektiin. Voi olla, ettei toivottuja tuotteita ole olemassakaan, ja tällaisetkin asiat tulevat esiin projektilaskennassa. Silloin voimme vielä vaikuttaa asioihin. Voimme esimerkiksi optimoida rakenteiden painoa, minimoida leikkuuhukkaa, tarjota vaihtoehtoisia tuotteita tai etsiä sopivat alihankkijat jatkojalostukseen, liiketoimintapäällikkö Juha Kangasaho Feonilta kertoo.

Projektimyynti kattaa
1. hinnoittelun
2. tehdastoimitukset tai toimittajavaihtoehdot
3. sahausoptimoinnin
4. toimitusvalvonnan.

Hinnoittelussa lasketaan asiakkaalle hinnat valmiiksi tonneina tai metreinä ja huomioidaan kaikki mahdolliset kustannukset, kuten rahdit ja huolinnat ulkomaisista toimituksista. Isompiin tai erikoisempiin tilauksiin etsitään tuotteet asiakkaan puolesta Suomesta, Euroopasta tai tarvittaessa kauempaakin.

– Joissakin projekteissa toimitusaikataulu on hyvin tarkka. Valvomme aikataulun asiakkaidemme puolesta, Kangasaho lupaa.

Kaikki yhdeltä luukulta

Rakenneterästen lisäksi Feonilta saa ruostumattomat teräkset ja alumiinituotteet yhdestä ja samasta paikasta. Valikoima on laaja, ja varastosta löytyy heti lähes kaikki mahdollinen. Asiakas saa kerralla kaiken tarvitsemansa ja säästää aikaa.

– Se mitä ei löydy heti, etsimme sen. Projektimyyntiyksikkömme tekee asiakkaalle ostamisen helpoksi ja takaa toimituksien oikeanlaisen rytmittämisen. Huolettomuus ja kustannustehokkuus tulevat samassa paketissa, Kangasaho päättää.