Tapaturmaton vuosi Hattulan ja Forssan toimipisteillämme

Hattulan ja Forssan toimipisteemme saavuttivat 17.4.2021 tapaturmattoman vuoden ensimmäisinä Feon-konsernin toimipisteistä. Kiitos tästä kuuluu erityisesti Hattulan ja Forssan työnjohdolle ja työntekijöille, mutta myös koko organisaatiolle! Tämä on hieno suoritus ja seuraus määrätietoisesta työturvallisuustyöstä. Suorituksen arvoa korostaa erityisesti se, että olemme valinneet työpaikkatapaturmien mittariksi korkeimman tavoitteen LTI1-mittarin eli työpaikkatapaturmat, jotka johtavat vähintään yhden päivän työkyvyttömyyteen.

Strategiauudistuksemme myötä olemme vuodesta 2020 lähtien toteuttaneet lukemattomia työturvallisuuden kehitystoimenpiteitä. Näitä kehitystoimenpiteitä on jo sovellettu muissakin konsernimme toimipisteissä ja tulemme jatkossakin monistamaan hyviksi todettuja työturvallisuuden kehitystoimenpiteitä yhteisen työpaikkamme turvaamiseksi.

Odotamme mielenkiinnolla työturvallisuuden kehittymistä kaikissa toimipisteissämme. Tällä hetkellä konsernimme kahdentoista kuukauden tapaturmataajuuden taso on 37 ja strategiamme 2020-2022 tavoite on saavuttaa alle 5 taso vuoden 2022 loppuun mennessä, joten meillä on vielä matkaa tavoitteeseemme. Olemme kuitenkin hyvällä kehityspolulla, joten tästä on hyvä jatkaa kohti nollan tapaturman tavoitetta.