Uusia laiteinvestointeja Uudenkaupungin palvelukeskukseen

Suurin levytuotteiden keskuksemme, Uudenkaupungin teräspalvelukeskus, sijaitsee Uudenkaupungin satama-alueella. Se on erikoistunut kuumavalssattujen nauha- ja kvarttolevyjen varastointiin ja käsittelyyn. Keskuksen keskiössä on massiivinen kuumanauhakelojen arkituslinja, jolla leikkaamme nauhalevykeloja vakiomittaisiin arkkeihin ja asiakkaidemme haluamiin pituuksiin. Teräslevyjen valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät teräslaadut, ja varastoimme noin 230 erilaista mitta- ja laatuyhdistelmää.

Uusien plasma- ja polttoleikkausjärjestelmä investointien myötä esikäsittelypalvelut tehostuvat nyt entisestään. Toukokuussa käynnistyi kolmesta uudesta koneesta viimeinenkin, viisteplasmaleikkuri Messer OmniMat, joka on täydennetty porausyksiköllä.

”Reiät voi nyt porata ja kierteyttää leikkauksen yhteydessä. Kappaletta ei tarvitse siirtää eri työpisteelle poraukseen tai viisteytykseen, vaan kone hoitaa kaiken samassa paikassa. Toimitusaika lyhenee huomattavasti”, sanoo Feonin levy- ja leikemyynnin johtaja Teemu Antila.

Tehokkuutta tuotantoon

Antila uskoo, että leikkauksen ja porauksen yhdistelmä kiinnostaa erityisesti suurten koneenosien ja teräsrunkojen tilaajia, jotka hakevat keinoja tehostaa tuotantoaan. Uuden koneen leikkausala on peräti 28 metriä pitkä ja 3,6 metriä leveä. Messer OmniMat jakaa leikkausalueen Messer Multithermin kanssa, joka on kolmella leikkuupillillä varustettu polttoleikkausjärjestelmä.

”Muutama asiakas on jo kartoittanut tuotteita, jotka kannattaa nyt toteuttaa meillä alusta loppuun. He säästävät kustannuksissa ja toimitusajoissa, kun siirrot työpisteiden ja alihankkijoiden välillä jäävät kokonaan pois.”

Kolmas uutuus Uudenkaupungin teräspalvelukeskuksessa on monipuolinen ja tehokas Messer Element, joka on viisteplasmaleikkurin ja kahden polttoleikkuupillin yhdistelmä. Yksi koneen eduista on mahdollisuus säätää automaattisesti leikkuupillien välystä leikkausohjelman mukaisesti.

Laadukkaampaa ja nopeampaa palvelua

Investoinnit uuteen teknologiaan ja koneiden ensiluokkaiseen automaatioon paitsi tehostavat toimintaa myös lisäävät henkilökunnan käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

”Asiakkaille investoinnit näkyvät entistä laadukkaampana ja nopeampana palveluna. Samalla toimitusvarmuutemme säilyy korkealla tasolla, koska jokaisella koneella viisteplasmaleikkuria myöten on varakone.”

Laser-, plasma- ja polttoleikkauksen ohella Uudenkaupungin teräspalvelukeskus tarjoaa koneistus- ja särmäyspalvelut sekä sinkopuhdistuksen ja suojamaalauksen.

”Meille on tärkeää, että voimme palvella kaikenlaisia ja kaikenkokoisia asiakkaita: niitä, joille riittää vakiomittainen levy, ja niitä, jotka haluavat hitsausvalmiit kappaleet."

Yhdistelmäkone Messer OmniMat on täydennetty porausyksiköllä.Haluatko kuulla lisää levytuotteistamme ja niiden esikäsittelypalveluista? Ota yhteyttä myyntiimme!