Arkituslinjamme ja levyvarastomme palvelevat Uudessakaupungissa ja Akaalla

Feonilta saat laajan valikoiman kuumavalssattuja nauha- ja kvarttolevyjä sekä sinkittyjä ja kylmävalssattuja ohutlevyjä suoraan varastosta. Toimitamme nauha- ja ohutlevyt nopeasti myös haluamaasi määrämittaan arkitettuna. Teräslevyjen valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät teräslaadut, ja varastoimme noin 230 erilaista mitta- ja laatuyhdistelmää.

Maahantuomme terästä pääosin Euroopasta. Käytämme tunnetuimpia terästehtaita ja arvioimme toimittajissa erityisesti vastuullisuutta ja laatua. Olemme myös kestävyydestään tunnetun Raex®-kulutusteräksen ainoa jälleenmyyjä Suomessa.

Levyjen varastointi ja leikkaus on keskitetty Uuteenkaupunkiin ja Akaalle

Suurin levytuotteiden keskuksemme, Uudenkaupungin teräspalvelukeskus, sijaitsee Uudenkaupungin satama-alueella. Se on erikoistunut kuumavalssattujen nauha- ja kvarttolevyjen varastointiin ja käsittelyyn. Keskuksen keskiössä on massiivinen kuumanauhakelojen arkituslinja, jolla leikkaamme nauhalevykeloja vakiomittaisiin arkkeihin ja asiakkaidemme haluamiin pituuksiin.

Vakiomittaiset arkit varastoimme tehokkaassa automaattivarastossa suoraan linjan vieressä. Arkituslinjamme on koko Itämeren alueen suurin: leikattavien kelojen maksimivahvuus on 20 mm, maksimileveys 2150 mm ja pisin leikattava levy 15000 mm. Vastaavaa ei löydy muualta Pohjoismaista.

”Levyt ja kelat siirretään satamalaiturilta suoraan vain noin 200 metrin päässä oleviin varastoihimme. Kelahallissa teräskelat oikaistaan ja arkitetaan joko vakiopituuksiin tai asiakaskohtaisiin määrämittoihin. Levyarkkien minimimitta on metrin, maksimia rajoittaa lähinnä purkukaluston nostokyky”, Feonin levy- ja leikemyynnin johtaja Teemu Antila kertoo.

Arkituslinjan lisäksi yli 10 000 neliön kokoinen ja nelisenkymmentä feonilaista työllistävä Uudenkaupungin teräspalvelukeskus koostuu kelahallista, varastotilasta ja esikäsittelylaitoksesta. Kattavalla valikoimalla esikäsittelylaitteita, kuten levyjen sinkous- ja maalauslinjalla, laserleikkauskoneilla, kaasu- ja plasmaleikkauskoneilla, koneistuskeskuksella ja särmäyspuristimilla hoituvat monet asiakkaiden jatkojalostusta helpottavat esikäsittelyt.

Ohutlevyt varastoidaan ja leikataan Akaan palvelukeskuksessa. Vuonna 2007 perustettu teräspalvelukeskus leikkaa ja varastoi kylmävalssatut sekä kuuma- ja sähkösinkityt ohutlevyt 0,5–3 mm paksuusalueella. Palvelukeskuksen 1400 neliön tilat käsittävät varastotilan lisäksi ohutlevyjen arkituslinjan erittäin tehokkaalla oikaisulla. Linjalla leikattavien ohutlevyjen maksimileveys on 1500 mm ja pituus 4000 mm.

Uudenkaupungin palvelukeskuksen keskiössä on massiivinen kuumanauhakelojen arkituslinja. Kuva: Pyry Pietiläinen / Feon Oy

Tilaa terästä vaivatta – saat meiltä määrämitassa niin suuria levyjä kuin pieniä eriä

Materiaalia ja ylimääräisten työvaiheiden tarvetta vähentäviä määrämittaisia levyjä saat sekä Uudenkaupungin että Akaan palvelukeskuksista. Meiltä voit tilata määrämittaisina pieniäkin muutaman nipun tuote-eriä, ja suuren kapasiteettimme ansiosta toimitamme tuotteet perille nopeasti.

Haluamme asioinnin kanssamme olevan sinulle kaikin puolin helppoa ja sujuvaa. Asiakkaamme sanovatkin, että meidät tavoittaa helposti. Myyjäsi saat kiinni sekä puhelimitse että sähköpostitse, ja asiakaspalvelumme tavoitat helposti chatin kautta. Verkkokauppamme on auki 24/7, joten varastotuotteiden tilaus ja hinnan tai saatavuuden tarkistaminen on helppoa mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Haluatko kuulla lisää levytuotteistamme ja niiden esikäsittelypalveluista? Ota yhteyttä myyntiimme!